2831022299 6979516649 ΖΑΜΠΕΛΙΟΥ 1, Ρέθυμνο mariakelaraki@gmail.com
 
     
  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
"Στηρίζοντας  παιδιά, δημιουργούμε όνειρα."

 
 
     
 
 
 
 
 
 
     
     
     
     
     
     
     
 

 

 


 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΚΕΛΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον τομέα της εργοθεραπείας, επικεντρώνοντας κυρίως στην αντιμετώπιση νευροαναπτυξιακών διαταραχών και άλλων δυσκολιών που αφορούν παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.
Είμαι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, τμήματος Εργοθεραπείας, όπου απέκτησα τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της εργοθεραπείας. Κατέχω εξειδίκευση στην αισθητηριακή ολοκλήρωση, η οποία αποτελεί κρίσιμη διάσταση της εργοθεραπείας και είναι καίρια για την αντιμετώπιση παιδικών δυσκολιών.Ακόμη,έχω εκπαιδευτεί στις μεθόδους TEACCH, Get Permision Approach, ABA(40ωρη εκπαιδευση) και Εντατική Αλληλεπίδραση.

 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
     
 

Η εξειδικευμένη εργοθεραπεύτρια Κελαράκη Μαρία και οι συνεργάτες της προσφέρουν υψηλά ποιοτικές υπηρεσίες σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας  για  την αντιμετώπιση αναπτυξιακών διαταραχών.

Με ειδίκευση στην αισθητηριακή ολοκλήρωση και εκτεταμένη γνώση στον χειρισμό του παιδικού αυτισμού, ΔΕΠΥ, μαθησιακές δυσκολίες, και άλλων νευροαναπτυξιακών διαταραχών,  είμαστε ικανοί να παρέχουμε ατομική προσέγγιση και προσαρμοσμένες λύσεις σε κάθε παιδί

Με γνώμονα την ευεξία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, ο χώρος μας αντιπροσωπεύει τον ασφαλή και φιλόξενο χώρο όπου η επαγγελματική  πείρα συναντά τη ανθρώπινη αγάπη και φροντίδα, προσφέροντας στα παιδιά την απαραίτητη υποστήριξη για την ξεπέραση των δυσκολιών τους.

 
     
 
 
 
 
 
 
 
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με πάθος και αφοσίωση στον χώρο της εργοθεραπείας,
προσφέροντας εξειδικευμένη βοήθεια σε παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται την υποστήριξή μας.

 
 
     
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας
 
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή για να κλείσετε ραντεβού, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ